A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
DECHEN, Antonio Roque et al. USP 2034: planejando o futuro. . São Paulo: EDUSP. . Acesso em: 27 abr. 2024. , 2009
APA
Dechen, A. R., Luque, C. A., Carrer, C. da C., Martinelli, D. P., Oliva, G., Plonski, G. A., et al. (2009). USP 2034: planejando o futuro. São Paulo: EDUSP.
NLM
Dechen AR, Luque CA, Carrer C da C, Martinelli DP, Oliva G, Plonski GA, Falleiros IGS, Dutra JS, Visintin JA, Britto LRG de, Bianchi M de LP, Toneto Junior R. USP 2034: planejando o futuro. 2009 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Dechen AR, Luque CA, Carrer C da C, Martinelli DP, Oliva G, Plonski GA, Falleiros IGS, Dutra JS, Visintin JA, Britto LRG de, Bianchi M de LP, Toneto Junior R. USP 2034: planejando o futuro. 2009 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GARCIA, Gustavo Rocha et al. The kinetics of the humoral immune response during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. 2011, Anais.. Zaragoza: Escola de Enfermagem de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2011. . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Garcia, G. R., Maruyama, S. R., Oliveira, C. J. F. de, Gardinassi, L. G., Carvalho, W. A., Maia, A. A. M., et al. (2011). The kinetics of the humoral immune response during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. In Abstracts. Zaragoza: Escola de Enfermagem de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
NLM
Garcia GR, Maruyama SR, Oliveira CJF de, Gardinassi LG, Carvalho WA, Maia AAM, Natsui APY, Ferreira BR, Kooyman FNJ, Miranda Santos IKF de. The kinetics of the humoral immune response during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. Abstracts. 2011 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Garcia GR, Maruyama SR, Oliveira CJF de, Gardinassi LG, Carvalho WA, Maia AAM, Natsui APY, Ferreira BR, Kooyman FNJ, Miranda Santos IKF de. The kinetics of the humoral immune response during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. Abstracts. 2011 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SASS, Daiane Cristina et al. Synthesis and purification of the aflatoxin B1-lysine adduct. Toxin Reviews, v. 34, n. 1, p. 53-59, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3109/15569543.2014.994132. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Sass, D. C., Jager, A. V., Tonin, F. G., Rosim, R. E., Constantino, M. G., & Oliveira, C. A. F. de. (2015). Synthesis and purification of the aflatoxin B1-lysine adduct. Toxin Reviews, 34( 1), 53-59. doi:10.3109/15569543.2014.994132
NLM
Sass DC, Jager AV, Tonin FG, Rosim RE, Constantino MG, Oliveira CAF de. Synthesis and purification of the aflatoxin B1-lysine adduct [Internet]. Toxin Reviews. 2015 ; 34( 1): 53-59.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3109/15569543.2014.994132
Vancouver
Sass DC, Jager AV, Tonin FG, Rosim RE, Constantino MG, Oliveira CAF de. Synthesis and purification of the aflatoxin B1-lysine adduct [Internet]. Toxin Reviews. 2015 ; 34( 1): 53-59.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.3109/15569543.2014.994132
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
LAVOYER, Fábia Carolina Gonçalves et al. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp. Food Science and Technology, v. 33, n. ja/mar. 2013, p. 68-74, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Lavoyer, F. C. G., Gabas, A. L., Oliveira, W. P. de, & Telis-Romero, J. (2013). Study of adsorption isotherms of green coconut pulp. Food Science and Technology, 33( ja/mar. 2013), 68-74. doi:10.1590/S0101-20612013005000017
NLM
Lavoyer FCG, Gabas AL, Oliveira WP de, Telis-Romero J. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp [Internet]. Food Science and Technology. 2013 ; 33( ja/mar. 2013): 68-74.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017
Vancouver
Lavoyer FCG, Gabas AL, Oliveira WP de, Telis-Romero J. Study of adsorption isotherms of green coconut pulp [Internet]. Food Science and Technology. 2013 ; 33( ja/mar. 2013): 68-74.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/S0101-20612013005000017
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Alessandra Cristina et al. Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying. Journal of Microencapsulation, v. No 2007, n. 7, p. 685-693, 2007Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/02652040701532908. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Oliveira, A. C., Moretti, T. S., Boschini, C., Balieiro, J. C. de C., Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2007). Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying. Journal of Microencapsulation, No 2007( 7), 685-693. doi:10.1080/02652040701532908
NLM
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2007 ; No 2007( 7): 685-693.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652040701532908
Vancouver
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability of microencapsulated B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spray drying [Internet]. Journal of Microencapsulation. 2007 ; No 2007( 7): 685-693.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1080/02652040701532908
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Alessandra Cristina et al. Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. 2006, Anais.. Ribeirão Preto: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto, 2006. . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Oliveira, A. C., Moretti, T. S., Balieiro, J. C. de C., Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2006). Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. In Resumos. Ribeirão Preto: Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto.
NLM
Oliveira AC, Moretti TS, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. Resumos. 2006 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Oliveira AC, Moretti TS, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Stability evaluation of microencapsulated probiotic during storage. Resumos. 2006 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SILVA, Marluci Palazzolli et al. Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. LWT - Food Science and Technology, v. 75, p. 640-647, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.10.025. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Silva, M. P., Tulini, F. L., Marinho, J. F. U., Mazzocato, M. C., De Martinis, E. C. P., Luccas, V., & Fávaro-Trindade, C. S. (2017). Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions. LWT - Food Science and Technology, 75, 640-647. doi:10.1016/j.lwt.2016.10.025
NLM
Silva MP, Tulini FL, Marinho JFU, Mazzocato MC, De Martinis ECP, Luccas V, Fávaro-Trindade CS. Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2017 ; 75 640-647.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.10.025
Vancouver
Silva MP, Tulini FL, Marinho JFU, Mazzocato MC, De Martinis ECP, Luccas V, Fávaro-Trindade CS. Semisweet chocolate as a vehicle for the probiotics Lactobacillus acidophilus LA3 and Bifidobacterium animalis subsp. lactis BLC1: evaluation of chocolate stability and probiotic survival under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2017 ; 75 640-647.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2016.10.025
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
CORRÊA, José Wilson do Nascimento et al. Reversion of cardiovascular remodelling in renovascular hypertensive 2K‐1C rats by renin-angiotensin system inhibitors. Clinical and Experimental Pharmacology and Physiology, v. 47, n. 12, p. 1965-1977, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1440-1681.13384. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Corrêa, J. W. do N., Prado, C. M., Riul, M. E., Araújo, A. V., Rossi, M. A., & Bendhack, L. M. (2020). Reversion of cardiovascular remodelling in renovascular hypertensive 2K‐1C rats by renin-angiotensin system inhibitors. Clinical and Experimental Pharmacology and Physiology, 47( 12), 1965-1977. doi:10.1111/1440-1681.13384
NLM
Corrêa JW do N, Prado CM, Riul ME, Araújo AV, Rossi MA, Bendhack LM. Reversion of cardiovascular remodelling in renovascular hypertensive 2K‐1C rats by renin-angiotensin system inhibitors [Internet]. Clinical and Experimental Pharmacology and Physiology. 2020 ; 47( 12): 1965-1977.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1440-1681.13384
Vancouver
Corrêa JW do N, Prado CM, Riul ME, Araújo AV, Rossi MA, Bendhack LM. Reversion of cardiovascular remodelling in renovascular hypertensive 2K‐1C rats by renin-angiotensin system inhibitors [Internet]. Clinical and Experimental Pharmacology and Physiology. 2020 ; 47( 12): 1965-1977.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1440-1681.13384
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SHOJI, Adriana Sati et al. Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. 2011, Anais.. Athens: International Association for Engineering and Food, 2011. . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Shoji, A. S., Oliveira, A. C., Trindade, M. A., Freitas, O. de, Thomazini, M., Heinemann, R. J. B., & Fávaro-Trindade, C. S. (2011). Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. In Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. Athens: International Association for Engineering and Food.
NLM
Shoji AS, Oliveira AC, Trindade MA, Freitas O de, Thomazini M, Heinemann RJB, Fávaro-Trindade CS. Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. 2011 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Shoji AS, Oliveira AC, Trindade MA, Freitas O de, Thomazini M, Heinemann RJB, Fávaro-Trindade CS. Quality decay and viability of Lactobacillus acidophilus free and encapsulated in buffalo milk yogurt. Proceedings iCEF; food process engineering in a changing world. 2011 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BARANCELLI, Giovana Verginia et al. Pulsed-field gel electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil. International Journal of Food Microbiology, v. 173, n. 1, p. 21-29, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2013.12.018. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Barancelli, G. V., Camargo, T. M. de, Gagliardi, N. G., Porto, E., Souza, R. A., Campioni, F., et al. (2014). Pulsed-field gel electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil. International Journal of Food Microbiology, 173( 1), 21-29. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2013.12.018
NLM
Barancelli GV, Camargo TM de, Gagliardi NG, Porto E, Souza RA, Campioni F, Falcão JP, Hofer E, Cruz AG da, Oliveira CAF de. Pulsed-field gel electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 173( 1): 21-29.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2013.12.018
Vancouver
Barancelli GV, Camargo TM de, Gagliardi NG, Porto E, Souza RA, Campioni F, Falcão JP, Hofer E, Cruz AG da, Oliveira CAF de. Pulsed-field gel electrophoresis characterization of Listeria monocytogenes isolates from cheese manufacturing plants in São Paulo, Brazil [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2014 ; 173( 1): 21-29.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2013.12.018
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
GARDINASSI, Luiz Gustavo Araújo et al. Profiling the immune response mediated by antibodies during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. 2011, Anais.. Foz do Iguaçu: SBI, 2011. . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Gardinassi, L. G. A., Garcia, G. R., Maruyama, S. R., Oliveira, C. J. F. de, Carvalho, W. A., Maia, A. A. M., et al. (2011). Profiling the immune response mediated by antibodies during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. In Abstracts. Foz do Iguaçu: SBI.
NLM
Gardinassi LGA, Garcia GR, Maruyama SR, Oliveira CJF de, Carvalho WA, Maia AAM, Silva JS da, Natsui APY, Ferreira BR, Kooyman FNJ, Santos IKF de M. Profiling the immune response mediated by antibodies during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. Abstracts. 2011 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Gardinassi LGA, Garcia GR, Maruyama SR, Oliveira CJF de, Carvalho WA, Maia AAM, Silva JS da, Natsui APY, Ferreira BR, Kooyman FNJ, Santos IKF de M. Profiling the immune response mediated by antibodies during Rhipicephalus microplus tick infestation in resistant and susceptible hosts. Abstracts. 2011 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
ASSUNÇÃO, Ricardo et al. Portuguese children dietary exposure to multiple mycotoxins: an overview of risk assessment under MYCOMIX project. Food and Chemical Toxicology, v. 118, p. 399-408, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fct.2018.05.040. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Assunção, R., Martins, C., Vasco, E., Jager, A. V., Oliveira, C. A. F. de, Cunha, S. C., et al. (2018). Portuguese children dietary exposure to multiple mycotoxins: an overview of risk assessment under MYCOMIX project. Food and Chemical Toxicology, 118, 399-408. doi:10.1016/j.fct.2018.05.040
NLM
Assunção R, Martins C, Vasco E, Jager AV, Oliveira CAF de, Cunha SC, Fernandes JO, Nunes B, Loureiro S, Alvito P. Portuguese children dietary exposure to multiple mycotoxins: an overview of risk assessment under MYCOMIX project [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2018 ; 118 399-408.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2018.05.040
Vancouver
Assunção R, Martins C, Vasco E, Jager AV, Oliveira CAF de, Cunha SC, Fernandes JO, Nunes B, Loureiro S, Alvito P. Portuguese children dietary exposure to multiple mycotoxins: an overview of risk assessment under MYCOMIX project [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2018 ; 118 399-408.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2018.05.040
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SALLES, Márcia Saladini Vieira et al. Performance and immune response of suckling calves fed organic selenium. Animal Feed Science and Technology, v. 188, p. 28-35, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2013.11.008. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Salles, M. S. V., Zanetti, M. A., Roma Junior, L. C., Salles, F. A., Azzolini, A. E. C. S., Soares, E. M., et al. (2014). Performance and immune response of suckling calves fed organic selenium. Animal Feed Science and Technology, 188, 28-35. doi:10.1016/j.anifeedsci.2013.11.008
NLM
Salles MSV, Zanetti MA, Roma Junior LC, Salles FA, Azzolini AECS, Soares EM, Faccioli LH, Valim YML. Performance and immune response of suckling calves fed organic selenium [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2014 ; 188 28-35.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2013.11.008
Vancouver
Salles MSV, Zanetti MA, Roma Junior LC, Salles FA, Azzolini AECS, Soares EM, Faccioli LH, Valim YML. Performance and immune response of suckling calves fed organic selenium [Internet]. Animal Feed Science and Technology. 2014 ; 188 28-35.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.anifeedsci.2013.11.008
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SALLES, Márcia Saladini Vieira et al. Parâmetros imunológicos de bezerros em aleitamento suplementados com selênio orgânico. 2010, Anais.. Salvador: SBZ/UFBA, 2010. . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Salles, M. S. V., Zanetti, M. A., Roma Junior, L. C., Salles, F. A., Valim, Y. M. L., Azzolini, A. E. C. S., et al. (2010). Parâmetros imunológicos de bezerros em aleitamento suplementados com selênio orgânico. In Anais; empreendedorismo e progresso científicos na zootecnia brasileira de vanguarda. Salvador: SBZ/UFBA.
NLM
Salles MSV, Zanetti MA, Roma Junior LC, Salles FA, Valim YML, Azzolini AECS, Faccioli LH, Soares EM. Parâmetros imunológicos de bezerros em aleitamento suplementados com selênio orgânico. Anais; empreendedorismo e progresso científicos na zootecnia brasileira de vanguarda. 2010 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Salles MSV, Zanetti MA, Roma Junior LC, Salles FA, Valim YML, Azzolini AECS, Faccioli LH, Soares EM. Parâmetros imunológicos de bezerros em aleitamento suplementados com selênio orgânico. Anais; empreendedorismo e progresso científicos na zootecnia brasileira de vanguarda. 2010 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
APOLINARIO, Letícia de Araujo et al. Oncogenic and tumor suppressor pathways in subchronic aflatoxicosis in rats: association with serum and urinary aflatoxin exposure biomarkers. Food and Chemical Toxicology, v. 153, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fct.2021.112263. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Apolinario, L. de A., Ramalho, L. N. Z., Moosavi, M. H., Jager, A. V., Augusto, M. J., Trotta, M. de R., et al. (2021). Oncogenic and tumor suppressor pathways in subchronic aflatoxicosis in rats: association with serum and urinary aflatoxin exposure biomarkers. Food and Chemical Toxicology, 153. doi:10.1016/j.fct.2021.112263
NLM
Apolinario L de A, Ramalho LNZ, Moosavi MH, Jager AV, Augusto MJ, Trotta M de R, Petta T, Khaneghah AM, Oliveira CAF de, Ramalho FS. Oncogenic and tumor suppressor pathways in subchronic aflatoxicosis in rats: association with serum and urinary aflatoxin exposure biomarkers [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2021 ; 153[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2021.112263
Vancouver
Apolinario L de A, Ramalho LNZ, Moosavi MH, Jager AV, Augusto MJ, Trotta M de R, Petta T, Khaneghah AM, Oliveira CAF de, Ramalho FS. Oncogenic and tumor suppressor pathways in subchronic aflatoxicosis in rats: association with serum and urinary aflatoxin exposure biomarkers [Internet]. Food and Chemical Toxicology. 2021 ; 153[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fct.2021.112263
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
APOLINARIO, Letícia de Araujo et al. Molecular changes related to hepatocarcinogenesis in subchronic aflatoxicosis in rats. 2018, Anais.. São Paulo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2018. . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Apolinario, L. de A., Oliveira, C. A. F. de, Ramalho, L. N. Z., Jager, A. V., Di Gregorio, M. C., Augusto, M. J., et al. (2018). Molecular changes related to hepatocarcinogenesis in subchronic aflatoxicosis in rats. In Abstracts WTPC. São Paulo: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
NLM
Apolinario L de A, Oliveira CAF de, Ramalho LNZ, Jager AV, Di Gregorio MC, Augusto MJ, Petta T, Trotta M de R, Ramalho FS. Molecular changes related to hepatocarcinogenesis in subchronic aflatoxicosis in rats. Abstracts WTPC. 2018 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Apolinario L de A, Oliveira CAF de, Ramalho LNZ, Jager AV, Di Gregorio MC, Augusto MJ, Petta T, Trotta M de R, Ramalho FS. Molecular changes related to hepatocarcinogenesis in subchronic aflatoxicosis in rats. Abstracts WTPC. 2018 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SHOJI, Adriana Sati et al. Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. 2008, Anais.. Campinas: Centro de Pesquisas e Desenvolvimento de Laticínios-ITAL, 2008. . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Shoji, A. S., Oliveira, A. C., Balieiro, J. C. de C., Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2008). Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. In Resumos. Campinas: Centro de Pesquisas e Desenvolvimento de Laticínios-ITAL.
NLM
Shoji AS, Oliveira AC, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. Resumos. 2008 ;[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Shoji AS, Oliveira AC, Balieiro JC de C, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulação por coacervação de Lactobacillus acidophilus. Resumos. 2008 ;[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
OLIVEIRA, Alessandra Cristina et al. Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology, v. 25, n. 10, p. 1687-1693, 2007Tradução . . Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Oliveira, A. C., Moretti, T. S., Boschini, C., Balieiro, J. C. de C., Freitas, L. A. P. de, Freitas, O. de, & Fávaro-Trindade, C. S. (2007). Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology, 25( 10), 1687-1693.
NLM
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas LAP de, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology. 2007 ; 25( 10): 1687-1693.[citado 2024 abr. 27 ]
Vancouver
Oliveira AC, Moretti TS, Boschini C, Balieiro JC de C, Freitas LAP de, Freitas O de, Fávaro-Trindade CS. Microencapsulation of B. lactis (BI 01) and L. acidophilus (LAC 4) by complex coacervation followed by spouted-bed drying. Drying Technology. 2007 ; 25( 10): 1687-1693.[citado 2024 abr. 27 ]
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
FRAZILIO, Diego Araújo et al. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy. Journal of Dairy Research, v. 87, n. 3, p. 360-363, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Frazilio, D. A., Almeida, O. G. G. de, Oliveira, C. A. F. de, Lee, S. H. I., Corassin, C. H., Alves, V. F., & De Martinis, E. C. P. (2020). Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy. Journal of Dairy Research, 87( 3), 360-363. doi:10.1017/S0022029920000837
NLM
Frazilio DA, Almeida OGG de, Oliveira CAF de, Lee SHI, Corassin CH, Alves VF, De Martinis ECP. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy [Internet]. Journal of Dairy Research. 2020 ; 87( 3): 360-363.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837
Vancouver
Frazilio DA, Almeida OGG de, Oliveira CAF de, Lee SHI, Corassin CH, Alves VF, De Martinis ECP. Metataxonomics contributes to unravel the microbiota of a Brazilian dairy [Internet]. Journal of Dairy Research. 2020 ; 87( 3): 360-363.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1017/S0022029920000837
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
BRESSAN, Fabiana Fernandes et al. Improved production of genetically modified fetuses with homogeneous transgene expression after transgene integration site analysis and recloning in cattle. Cellular Reprogramming, v. 13, n. 1, p. 29-36, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1089/cell.2010.0022. Acesso em: 27 abr. 2024.
APA
Bressan, F. F., Miranda, M. dos S., Perecin, F., De Bem, T. H. C., Pereira, F. T. V., Russo-Carbolante, E. M. de S., et al. (2011). Improved production of genetically modified fetuses with homogeneous transgene expression after transgene integration site analysis and recloning in cattle. Cellular Reprogramming, 13( 1), 29-36. doi:10.1089/cell.2010.0022
NLM
Bressan FF, Miranda M dos S, Perecin F, De Bem THC, Pereira FTV, Russo-Carbolante EM de S, Alves D, Strauss B, Bajgelman M, Krieger JE, Binelli M, Meirelles FV. Improved production of genetically modified fetuses with homogeneous transgene expression after transgene integration site analysis and recloning in cattle [Internet]. Cellular Reprogramming. 2011 ; 13( 1): 29-36.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1089/cell.2010.0022
Vancouver
Bressan FF, Miranda M dos S, Perecin F, De Bem THC, Pereira FTV, Russo-Carbolante EM de S, Alves D, Strauss B, Bajgelman M, Krieger JE, Binelli M, Meirelles FV. Improved production of genetically modified fetuses with homogeneous transgene expression after transgene integration site analysis and recloning in cattle [Internet]. Cellular Reprogramming. 2011 ; 13( 1): 29-36.[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1089/cell.2010.0022